perjantai 29. maaliskuuta 2013

Happy Easter!

Tuntuu että loma (lasten siis, ei minun) tuli ihan yllättäen, vastahan äsken oli joulu. Kivaa kuitenkin, mullakin on vähemmän töitä nyt ja hostien kanssa olisi tarkoitus käydä Bathissa ja muutenkin seikkailla Lontoon ulkopuolella nyt loman aikana. Brittipääsiäislomahan siis on kaksi tai kolme viikkoa pitkä jostain käsittämättömästä syystä, joten aikaa meillä ainakin on!

Pääsiäistunnelmissa kävin keskiviikkona kanssa puhaltamassa ja maalaamassa pääsiäismunia Drink, Shop & Do -ravintola/baari/askartelukerhossa, oli hauskaa. Siellä järjestetään kaikenlaisia kivoja - aikuisille suunnattuja! - askartelupuuhajuttuja ja kakut ja drinkit ovat hyviä, voin suositella :) Oli myös kivaa tulla puolenyön aikoihin metrolla kotiin maalattua kananmunaa cocktailtikun päässä tasapainotellen. Yleensä kukaan täällä ei tuijota, mutta silloin sain kyllä kysyviä katseita kanssamatkustajilta.

Ehkä hassuinta tässä pääsiäisessä on mämmittömyys. Suomalaiselta merimieskirkolta olisi sitäkin saanut, mutta taidan tänä vuonna tyytyä ihan suosiolla brittiläisiin pääsiäisruokiin. Ei niissäkään ole valittamista. Doctor Whokin alkaa pääsiäisen kunniaksi taas, joten eiköhän tästä ihan hyvä pääsiäinen saada aikaan.

Fok_it taas tiivistää fiilikset. Hauskaa pääsiäistä!

Fok_it - Nyt.fi

2 kommenttia: