sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

I wanna be laughed at, laughed with, just because

Tällä viikolla otin itseäni bloggariniskasta kiinni ja päätin, että nyt tehdään viikko kuvina -postaus. Aika hyvin olen onnistunut pitämään kameran mukana, mikä on ollut tosi hyvä juttu koska yleensä se aina jää. Kohta olen sitten Suomessa ja mulla on Lontoon-vuodesta joku kaksi kuvaa :D


Maanantaina oli kylmin maaliskuun päivä melkein kolmeenkymmeneen vuoteen (!!!), ja meille saapui pikkuinen Orlando-kissa (usealta taholta on kyllä tulllut kommenttia, että se olisi pitänyt nimetä Klonkuksi). Se on merkkiä devon rex, jonka pitäisi olla allergiaa aiheuttamaton ja täytyy myöntää, että oireita ei ole tullut vaikka Klonkkuli viihtyykin paljon sylissä. Olen rakastunut.


Tiistaina katsoin maanantai-illan jakson uutta Broadchurch-rikosdraamaa läppäriltä ja ihmettelin David Tennantin kamalaa partaa.


Keskiviikkona kävin leffassa H:n kanssa. Side Effects oli sopivasti viihdyttävä ja ajatuksia herättävän vakava ja siinä oli Jude Law ja Catherine Zeta-Jones jotka olivat ihania. Tykkäsin hirveästi! Tämän ansiosta löydettiin myöskin meille uusi leffateatteri Hollowaysta, se on lähellä ja iso ja sieltä saa irtokarkkeja. Hyvä paikka siis, mutta unohdin ottaa siitä kuvan.


Torstaina mentiin F:n kanssa koulumatkalla Barbicanin läpi. Siellä on ihan ihme paikkoja, tuollainen lampi ja joku goottikirkko. Kamera vääristää taas, en tiiä mitä sille pitäisi tehdä :(


Perjantaina hengailin taas H:n kanssa, käytiin eläintiedemuseossa - jonka vetonaula on lasipurkillinen säilöttyjä maamyyriä - ja lounaalla missäs muuallakaan kuin Speedy'sissä. (Tuo vasemmalla puolella oleva ovi esittää siis 221B Baker Streetiä Sherlock-sarjassa ja ne käyvät Speedysissä teellä. *fangasm*)

Lauantailta ei ole yhtään kuvaa, koska olin ihan koko päivän lastenvahtivuorossa ja kameraa ei vain tullut kaivettua esiin. Oli kyllä harvinaisen tylsä päivä, lapset eivät halunneet tehdä mitään muuta kuin pelata Xboxillaan joten istuin sohvalla läppäri sylissä ja välillä leikin kissan kanssa. Ei sillä, on tämän meidän eläintarhan pyörittämisessä hommaa kerrakseen kun elukoita on nyt joka nurkassa.


Sunnuntaina seikkailtiin E:n kanssa Suomalaisen merimieskirkon Pääsiäismyyjäisiin pullakahveille ja ruisleipä- sekä suklaaostoksille. Myös St Patrick's Dayta vietimme asianmukaisesti pubissa.

Sitten vielä superuutisia - pari päivää sitten juttelin hostmumin kanssa, se oli nähnyt lehdessä Reading Festivalin mainoksen ja juteltiin sitten Green Daysta. Ne sattuvat soittamaan myös tuossa meidän lähistadionilla kesäkuussa, joten parissa hämmentävässä minuutissa hostmumi oli bookannut meille liput sinne. Mulla meni vähän aikaa tajuta, mitä oli edes tapahtunut, ja sitten hypin onnesta ympäriinsä. Tulen siis olemaan superfiiliksissä seuraavat reilut kaksi kuukautta keikkaa odotellessa :D Lämppäreinä Kaiser Chiefs ja All Time Low, täydellisyyttä~


6 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ihana blogi sulla! :)
  Semmosta aloin tässä puoliks paniikissa miettimään, että kun oon viestitellyt tossa yhen suomalais-englantilaisen perheen kanssa ja asuvat tuolla Chelmsfordissa, Essexissä, missä siis ilmeisesti sijaitsee sun hostien toinen asunto. Kutsut sitä täällä maaseuduksi,joten onko se ihan oikeesti pelkkää metsää ja peltoa? Tiiätkö yhtään minkälaiset kulkuyhteydet siellä on (bussit,metrot jne.)? :D En siis ihan mihinkään lontoon ydinkeskustaan välttämättä kaipaa asumaan, mutta kuitenkin maaseudullekin tietyt rajat, en kuitenkaan halua peltojen keskellä viettää koko aikaa :)
  ja tietysti jos mahdollista ni ois kiva nähdä jotain kuvia sieltä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, kiitoksia :3
   Mun hostien kakkoskämppä on tosiaan sellaisessa pikkuisessa maalaiskylässä, mutta se on paljon kauempana Lontoosta kuin Chelmsford. En itse oo Chelmsfordissa koskaan käynyt mutta hostmumin mukaan se on ihan kohtuullisen kokoinen kaupunki, josta on hyvät junayhteydet esim Lontooseen ja Cambridgeen. Englannin maaseutukin on tietysti ihan erilaista kuin Suomessa, täällä on niin tiheästi asutusta ettei sellaista suomalaista metsäkorpea löydä etsimälläkään, sitä ei tarvitse pelätä.
   Ja Essexistähän tulee brittien Jersey Shore, The Only Way Is Essex, joten kyllä siellä jonkinlaista menoa ainakin pitäisi olla :D
   Toivottavasti tästä oli apua!

   Poista
 2. Aaa okei ei siis ihan samasta paikasta ollut kyse :D ja joo perhekin on kertonut kulkuyhteyksien toimivan ja kaupungin asukasluku huitelee jossai 300 000, joka nyt suomen ja oman asuinpaikkani mittapuulla on iso kaupunki, siksi hämmästyinkin.
  Kiitos tosi paljon vastauksesta! Ja ihana oli lueskella tätä blogia ja tietää, että jokainen au pairiksi aikova käy läpi samoja fiiliksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan sama paikka, ei :D Hyvä jos mun blogista on ollut hyötyä ja iloa, ja onnea aupaireiluun!

   Poista
 3. Kissa on tosi ihana. Meinaa tulla ihan allergiset reaktiot (=vedet silmiin) kun katsoi miten se nautti sun olkapäällä lekottelusta. Mitäs hauvelit tykkää uudesta asukista?

  Tuo bändi toi jotenkin mieleen Bay City Rollersin...eh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissa on söppänä, ja Fudgie on tosi rakastunut ja haluaa hoitaa sitä ja leikkiä sen kanssa koko ajan. Coco on vähän enemmän varuillaan, mutta tulee sekin toimeen. :)
   Ja äläs nyt, All Time Lowhan luokitellaan punkpopiksi! On niissä kyllä jotain baycityrollersmaista, suloisia ovat :D

   Poista