sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Puolivuotispäivä

Tänään Lontoo-Aino täyttää puoli vuotta. Puoli vuotta sitten raahasin ylipainoisen matkalaukkuni lentokentälle, sanoin viimeiset heipat perheelle ja lähdin. Se oli pelottavinta ja parasta, mitä olen koskaan tehnyt.

Puolivuotispäivää vietetään makaamalla sängyssä lukemassa Stephen Fryn The Liaria - eilen oltiin Suomityttöjen kanssa Baker Streetillä juhlimassa E:n synttäreitä joten tänään pitää vähän levätä ja antaa pankkitilillekin aikaa toipua. Hupsista.


Täällä alkaa ilma pikkuhiljaa muuttua keväisemmäksi, puistoissa on jo kukkia ja ilma on vähän vähemmän jäätävä. Kevään kunniaksi ostin pinkkiä kynsilakkaa! (Terkkuja PP:lle, etsin Essien Cute As A Buttonin tyyppistä sivistynyttä pinkkiä ja muistelin sua mutta löysin sitten vain neonpurkkapinkkiä :D)


Sunnuntaifiilistelyyn Coldplayta. Ja taas postausehdotuksia otetaan vastaan, jos teillä on jotain mistä haluaisitte että kirjoitan! :)


edittiä// Eih, tajusin missanneni elämää suuremman tilaisuuden valita päivän biisiksi Green Dayn Welcome To Paradisen! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

 
 
Dear mother,
Can you hear me laughing
It's been six whole months
Since that I have left your home
It makes me wonder why I'm still here
For some strange reason it's now
Feeling like my home
 
P.S. Olen Dookie-conversejen ylpeä omistaja. Nää on kauneimmat kengät ikinä.
 


8 kommenttia:

 1. Niinpä, siitä on puoli vuotta, kun lähdit. Tuntuu melko pitkältä ajalta täältä kotoa arvioiden. Mutta jostainhan se kotoa irtautuminen pitää aloittaa. Ja äidin tehtävä on kestää se, että lapsi on jo kasvanut isoksi ja katsele kotia maailmalta! Mieli on samalla haikea, mutta iloinen sun puolesta. Siteeraan tässä Maaritin biisiä (vähän vanhempi kuin Green Dayn...):

  "Harhaan sua mä ohjaan, teet itse valinnat.
  En tahdo tietäs kaventaa, kun nään sun kasvavan.
  Sulta opin paljon ja riittää kun muistan sen.
  Oi pienokainen, oot lainaa mulle hetken vain."

  - äiti

  PS. Voitais taas skypettää jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee :) Ja joo skypetetään joku päivä, katellaan että millon kaikille sopis!

   Poista
 2. kieltämättä aika siistit tennarit! :D

  VastaaPoista
 3. Ai niin, piti vielä sanoa että olet järjestänyt paitsi itsellesi hienon kokemuksen, myös perheellesi, koska pääsimme tutustumaan lontoolaisuuteen ihan eri tavalla kuin hotellituristina. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 4. Löysin siun blogin ihan vasta, ja koukutuin :) Keep going! Sinut on haastettu :)

  http://lovinglittlemoments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiva kuulla :) Kävin kurkkimassa sun blogia myös, tykkäsin! Tuon 11-blogihaasteen olen jo tehnytkin (eri kysymyksillä tosin), se löytyy täältä: http://ainolicious.blogspot.fi/2013/01/challenge-accepted.html Kiitos silti! :)

   Poista