sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Come and love me read my nothings, blogging river floods

Lupasin vuodenvaihteessa, että kirjoittaisin blogia joka viikko. Siksi, että tämä on ainoa matkapäiväkirja mitä mulla täällä on, ja siksi, että tykkään kirjoittamisesta ja haluan pitää sen säännöllisenä tapana enkä laiskistua. Nyt on kuitenkin taas yksi viikko vilistänyt ohi ilman, että blogi-inspis on iskenyt, joten heitän tänne kuvan hostien ex-nannyn koirasta, joka on ollut meillä hoidossa tämän viikonlopun. Se näyttää vähän Morsolta ja taustalla näkyy Täydellinen Punainen Ruutupaita, jonka metsästämiselle omistin yli kuukauden, ja joka lopulta löytyi New Lookin Label Loungesta. Hyvää sunnuntaita (ja brittien äitienpäivää)!2 kommenttia:

 1. Paita on hieno ja koira myös.
  Kyselit ideoita aiheiksi: me olemme täällä Hesarin tietojen varassa, mitä tulee lontoolaisia puhuttaviin asioihin tai siellä ajankohtaisiin ilmiöihin. Hesarissa oli kolumni pormestarin tavoitteesta vähentää kettuja. Lisäksi oli juttu metroasemasta, jolle palautettiin jo poistettu kuulutus "Mind the gap", kun edesmenneen näyttelijä-lukijan leski sitä toivoi. Nämä ovat periaatteessa pieniä, mutta kotoisia aiheita. Löytäisitkö vastaavia paikallislehti-tyyppisiä aiheita Lontoon-kylästä?
  t. Arja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisia nettiuutisia lueskelemalla näyttää vähän siltä, että samat jutut te kuulette kuin mäkin :D Täällä ollessa on huomannut, miten tarkasti Suomessa seurataan Britannian menoa, kun jotkut ihan pienet jututkin päätyy Hesariin ja niistä jaksetaan kiinnostua. Mutta kiitos ideasta! :)

   Poista