torstai 14. maaliskuuta 2013

Gonna ride the world like a merry-go-round

Tälle illalle matkakuumeilua weheartit.comista varastettujen hipsterikuvien muodossa. Nyt oon ollut Lontoossa tarpeeksi kauan alkaakseni taas haaveilla matkustelusta vaikka minne.

we♥it
we♥it
Los Angeles, New York ja kaikki siitä väliltä! Haluan niiiiiin roadtripille Jenkkilöiden halki. Haaveilen myös siitä, että asuisin vaikka New Yorkissa kuukauden tai pari. En tiedä, viihtyisinkö siellä pidempään, mutta haluaisin tietää millaista on asua USA:ssa edes vähän aikaa.

we♥it
we♥it
Venetsia ja Italia muutenkin. Rooma ei ehkä kutsu erityisemmin, haluaisin mielummin jonnekin maaseudulle, missä olisi vain aurinkoa ja ruokaa. Ja Venetsia kuulostaa ja näyttää ihan mielettömältä paikalta, sinne ainakin on pakko päästä.

we♥it
we♥it
Kiina! Taas eilen kävin China Townissa harhailemassa ja haaveilemassa. Pekingin-matka on toivottavasti tiedossa jossain vaiheessa, vink vink sinne perheen suuntaan... En oikeasti tiedä Kiinasta melkein mitään, mutta se kiehtoo silti hirveästi.

we♥it
we♥it
Ja Suomihan se siinä. Haluan roadtripata Suomessakin, ajella kavereiden kanssa ympäriinsä ja nähdä paikkoja, joita en oo ennen nähnyt. Ja haluan nähdä revontulet.

we♥it
Pariisi~ Sinne tie kyllä vie ennen kuin Suomeen palaan. Täältä on niin helppo mennä, ja Suomesta niin vaikea, ja Pariisi on niin ihana.

we♥it
we♥it
Oxfordiin käykin tie ensi viikon viikonloppuna Suomi-tyttöjen kanssa. Rakastan tuota paikkaa ja yritin sieltä hostperhettäkin etsiä, mutta oxfordilaisilla ei näköjään ollut tarvetta au pairille.


Kyllähän mä au pair -taskurahoillani hyvin pääsen maailman ympäri matkustamaan, eikös?

4 kommenttia:

 1. Mun pitäis saada töitä nopeesti, nyt tuun vaan surulliseksi kun ei ole rahaa matkustaa maailman ympäri :D:D (mulla on ehkä vähän epärealistiset käsitykset mun tienauksista jos luulen että töissä vietetyn kesän jälkeen on.... :D) Venetsiassa oon käyny ja se ei ollu niin kiva paikka kun olin etukäteen kuvitellu, mutta muaki houkuttelis road trip USA:ssa :)
  Oxfordista olis kiva kuulla, oon menossa kesällä kahdeksi viikoksi Lontoosee ja niistä muutama päivä vietetään Oxfordissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sama ongelma :D Au pair -rahoista jää oikeasti säästöön niin vähän ettei sillä ostaisi edes paluulippua Suomeen.
   Oxfordista tulee varmati postausta reissun jälkeen, oon ollut siellä kielikurssilla ja lomailemassa aiemmin ja se on niin rakkauskaupunki mulle :)

   Poista
 2. Hihi, onneks joku sentään rakastui Oxfordiin :D Itse en sinne kyllä enää yöksi jäisi mistään hinnasta, mutta veikkaan että mun ja V:n hostperheellä saattoi olla osuutta asiaan että itse asuminen ei oikeen napannut. Kotiinpaluu oli aina se päivän hirvein juttu :D Mutta ihania nostalgisia kuvia ja oli ikimuistonen reissu
  - Stina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hejj, kiva että löysit tiesi tänne blogiin!
   En mäkään sinne meidän hostperheeseen menisi takaisin (eikä se mummo mua varmasti takaisin ottaiskaan), mutta muuten oli loistava reissu :DD

   Poista