perjantai 22. maaliskuuta 2013

N10

Au pair -kaverini H asuu Muswell Hillissä meiltä vähän pohjoiseen päin, joten usein löydän itseni viettämästä laatuaikaa siellä, vaikka hostäitini ihmetteleekin jatkuvasti, miten ihmeessä kukaan voi viihtyä siellä. Muswell on aika pieni paikka joo, eikä mitenkään keskeisellä paikalla mistään suunnasta katsottuna, mutta sieltä löytyy yllättävän paljon kivoja kahviloita, ravintoloita ja kauppoja, leffateatteri, sekä vanhaan kirkkoon perustettu irkkupubi, josta jaksan vieläkin olla innoissani. Lisäksi Islingtonin ja Muswell Hillin väliä kulkee 24-tuntinen bussilinja - what's not to love?

Tänään olin taas siellä päiväretkellä, tällä kertaa oikein kameralla varustettuna, joten pikaisessa esittelyssä nyt Lontoon jännittävin mäki, Muswell Hill!


Muswell Hill on tosiaan ihan valtavan korkean mäen päällä. Tänään oli vaihteeksi taas sumuista joten näköala ei ollut kummoinen, mutta periaatteessa sieltä näkee vaikka kuinka kauas.


Lounasaikaan oli hiljaista ja harmaata, ja kevään kunniaksi saatiin vielä vähän loskasadettakin niskaamme. Koen että mua on huijattu säiden suhteen, maaliskuun piti olla jo melkein kesäkuukausi!


Muswellilainen taiteilija Ben Wilson maalaa pikkuisenpieniä taideteoksia maahan lytätyille purkanpaloille. Näitä on kiva etsiä ympäri Muswell Hilliä. :D


The Hilly Kitchen ei kai varsinaisesti enää kuulu Muswelliin, mutta sain sieltä parhaan lounaan piiitkään aikaan! Näyttää vähän oksennukselta mutta oli oikeasti pinaatti-vuohenjuustopatonki. Käytiin myös Muswellin Crocodile Cafessa, mistä sai loistavaa kookos-vadelmapaistosta. Oli siis hyvä ruokapäivä.


Jos Muswellista on jotain pahaa sanottavaa, niin se on se ettei sieltä löydy metroasemaa. Nuorimman hostlapsen koululle päästäkseni piti siis reissata Bounds Greeniin, mikä oli kuitenkin ihan jännä seikkailu ja tulipahan valloitettua taas uusi osa Piccadilly Linea!


Kotiin päästyäni yritin kameran kanssa jahdata vielä Orlandoa, joka oli innostuneempi mun hihoista kuin kameralle poseeraamisesta. (Taustalla Fudgie, joka on on rakastunut meidän uuteen tulokkaaseen.)

Huomenna mulla ja Suomitytöillä on sitten suuntana Oxford, hihii! Hauskaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Muutama muu suomiauppari lähtee Oxfordiin sunnuntaina, hihi :P Vitsit täällä on kyllä paljon suomalaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo tuntuu että suomalaiset on kyllä aika tehokkaasti valloittaneet Lontoon :D Harmi ettei meidän reissut sattuneet samalle päivälle, oltaisiin voitu valloittaa myös Oxford!

      Poista