sunnuntai 28. lokakuuta 2012

MUSE vol2

No tulipas sitten eilen käytyä katsomassa Musea uudestaan. Hups.

Mulle jäi vähän suru perjantain keikasta kun olin siellä kaukana, joten kun sitten lauantaina huomasin että Musebayssa (Muse-lippujen diilauspaikka) oli myynnissä seisomapaikkalippu, niin epäröin muutaman sekunnin ja ostin sen. Ja kyllä kannatti! Lipun omistaja M - jonka kaveri ei siis päässyt tulemaan, siksi ylimääräinen lippu kauan sitten loppuunmyydylle keikalle - asui ikävä kyllä Lontoon ulkopuolella eikä ehtinyt keikkapaikalle ennen kuin lämppäribändi oli jo lavalla. Onnistuin kuitenkin luikertelemaan suht eteen kiiteltyäni ensin M:a miljoonaan kertaan ja vuodatettuani sitä miten paljon mua harmitti kun en saanut alunperin ostettua seisomapaikkaa. Aika suuri osa yleisöstä oli keski-ikäisiä kaljamuki kätösessä seisoskelevia, joten en usko että niitä edes haittasi se että vähän etuilin.

Keikan aikana pääsin sitten aika luontevasti etenemään niin että loppujen lopuksi olin melkein eturivissä. Ja, no, oli vähän eri asia nähdä Matt Bellamy kitaroineen parin metrin päästä kuin yrittää tiirailla sitä toiselta puolelta areenaa. Hyvä fiilis oli siitäkin, että aina välillä sai jonkun kyynärpäästä silmään tai päät kolahti yhteen jonkun kanssa. Niin kuuluukin, mahtava ilta! Settilista oli ehkä jopa parempi kuin ekana iltana, tai ainakin ne täydensivät kivasti toisiaan. Ja mikä tärkeintä, Knights of Cydonia oli vika biisi sen perjantaisen Survivalin sijaan. Muse-maassa kaikki hyvin.

Ja muutenkin kaikki hyvin, oon niiiin onnellinen että päätin mennä uudestaan. En viitsi tähän varastaa kenenkään kuvia, flickristä löytyy joitain ihan mahtavia kuvia sekä eiliseltä että perjantailta. Hyvää sunnuntaita kaikille ja hauskoja vaalivalvojaisia Suomeen! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti