maanantai 22. lokakuuta 2012

Looking forward to the weekend

Koko viime viikon mua uhannut flunssa iski sitten eilen oikein kunnolla ja multa lähti ääni, joka ei oo vieläkään palannut. Google lupailee, että kadonnut ääni tulee lepäämällä takaisin "parissa päivässä" - parempi olisi, oon huomenna menossa jonnekin katsomaan purukumitaidenäyttelyä ja haluan olla terve. Mutta siis, ajattelin että sen arkipäiväpostauksen kaveriksi sopisi hyvin yhteenveto mun viikonlopusta. Musta on hyvää vauhtia tulossa oikea bloggaaja kun ajattelen itsetyytyväisenä että tokihan kaikkia kiinnostaa :D

Mun hosteilla on vapaa-ajanasunto maalla vähän Lontoon ulkopuolella ja aika usein hostperhe viettää viikonloppua siellä. Mä oon kuitenkin melkein aina jäänyt tänne, koska, no, Lontoo. Maalla on tosi rauhallista ja englantilaismaaseutuista ja hienoa uima-altaineen ja pylvässänkyineen (ei siis sellaista suomalaista kesämökkimeininkiä hyttyspusikossa), mutta ainakin toistaiseksi kaupunkielämä houkuttaa enemmän.

Tää viikonloppu oli vähän väsynyt lähestyvän flunssan takia, mutta raahauduin silti ulos parhaan kykyni mukaan. Perjantaina oli aidot paikalliset opiskelijabileet Etelä-Lontoossa (nyt oikeesti apua lähettäkää mulle äikänopettaja, kirjoitin ensin "etelälontoossa"). Sain kutsun yhdeltä NaNoWriMo-osallistujalta viime viikon miitissä, enkä ollut ihan varma haluanko mennä, mutta onneksi menin. Juhlittiin jonkun synttäreitä ja teemana oli underground. Minä, NaNo-tuttu ja sen kämppis päätettiin olla indiebändi, synttärisankari oli pukeutunut inkivääriksi. Oli hyvin mielenkiintoinen ilta :D Ja mukavaa vaihtelua tavata paikallisia välillä eikä pelkästään au paireja.

Lauantaina suuntana oli Suomen suurlähetystö, koska oltiin suomalaisen M:n kanssa päätetty olla kunnon kansalaisia ja äänestää. Ei oo kyllä koskaan tämän vähempää vaalit kiinnostaneet, mutta kun mulla ei muuten ole Belgravian hienostoalueelle hirveästi asiaa, niin kaikki tekosyyt sinne menoon pitää käyttää!Liikenteen puolesta lauantai oli tähän mennessä hirvein päivä, metron Victoria Line (ainoa linja joka tulee meidän asemalle) oli suljettu muutamaa ihan pohjoista asemaa lukuunottamatta ja bussiliikenne oli sekaisin jonkun jättimielenosoituksen takia. Lisätään siihen vielä miljoona turistia pyörimässä hätääntyneinä ympäriinsä isojen matkalaukkujen kanssa, niin hermostuin aika kunnolla muutamaan otteeseen, varsinkin kun olo alkoi jo olla aika kipeä ja ääni lähdössä. Mutta mitäpä sitä ei tekisi päästäkseen äänestämään. (Ja tietysti myös vähän kahvittelemaan ja shoppailemaan.) Illalla mentiin vielä M:n ja E:n kanssa pariin pubiin Sohoon - ginger beer ei tällä kertaa parantanut, sunnuntaiaamuna heräsin kokonaan ilman ääntä.

Onneksi tiskipöydältä löytyi kahvimuki, jossa oli viikset! Loistavaa.
Makasin sitten kotona, luin South Bankin käytettyjen kirjojen Book Marketista ostamaani Douglas Adamsin Dirk Gently's Holistic Detective Agencya (rakastan Adamsia vielä enemmän nyt, kun asun Islingtonissa mihin suurin osa sen kirjoista sijoittuu. Avaruuden ja toisten ulottuvuuksien lisäksi). Sama näyttäisi jatkuvan tänään, kommunikoin hostien kanssa nyökkäilemällä ja pudistamalla päätä, sekä välillä kirjoittamalla viestejä kännykän muistikirjaan. Ei erityisen tehokasta. Eilen illalla ärsytti kun hostit kanavasurffasi ja yhdellä kanavalla oli juuri alkamassa War Horse. En ehtinyt kirjoittaa "katsotaan tätä!" -viestiä ennen kuin joku oli jo vaihtanut Spider Maniin :(

P.S. Musen keikka perjantaina!!!! Katsotaan sitten missä kunnossa ääni on sen jälkeen...

2 kommenttia:

 1. Jos sä joskus ajattelit kirjoittaa kirjan, niin täällä on ainakin yksi, joka sen haluaa lukea! ;) Oon tätä jo aiemminkin hehkuttanut, mutta siis miten jollain voi olla näin ihana ja hauska ja kiinnostava tyyli kirjoittaa! :D Niin nerokasta! Osuu ainakin muhun ihan täysillä! ;) Jatka ehdottomasti samaan malliin!
  Ja pikaista paranemista :)

  -Marissa

  VastaaPoista
 2. Haha, kiitos taas kovasti :) Kyllä mä jonain päivänä haluaisin kirjankin kirjoittaa, mutta sitä päivää pitää vielä jonkin aikaa odotella. (Kirja kun ei synny pubissa istumalla ja kirjoittamisesta puhumalla, ikävä kyllä..)

  Hostäiti osti mulle uusiseelantilaista spesiaalihunajaa, eiköhän tää paraneminen tästä ala edistyä :)

  VastaaPoista