sunnuntai 16. syyskuuta 2012

About nothing and everything all at once

Kuvapostausta tän viikon turisteiluista. Oon treffaillut muita au paireja ja seikkaillut milloin missäkin, ja on kyllä ollut tosi mukavaa. Kameran suhteen on mennyt täysin hermot, en tiedä onko vika mun kuvaustaidoissa vai missä mutta mä en vaan saa otettua laadukkaita kuvia tällä. Ensi viikolla täytyy varmaan suunnata kameraostoksille.
 
Keskiviikkona tapasin ruotsalaisen A:n Camdenissa, käytiin shoppailemassa ja syömässä. En ollut ennen käynyt Camdenissa eikä mulla ollut aavistustakaan, miten ihana paikka se on.
 

Camden Lock
Camden Marketiin pitää kyllä palata ihan jo pelkästään ruokien takia. A on kasvissyöjä joten syötiin vegaaniburgerit (nam), mutta kaikkia noita aasialaisia ruokia teki myös mieli maistaa.

Ruokaaaa *____*
Torstaina pyörin täällä meidän nurkilla belgialaisen H:n kanssa. H:lla oli ollut vähän ongelmia isäntäperheen kanssa ja se harkitsi jo kotiinlähtöä, mutta musta tuntuu että se on nyt kuitenkin jäämässä. Mikä on hyvä, koska meillä synkkasi tosi hyvin (lue: kävi ilmi että ollaan molemmat Tumblr-fanityttöjä) ja päätettiin tavata seuraavana päivänä uudestaan.




Vietettiin aamupäivä National Galleryssa vaeltaen, musta tuntuu että palaan sinne vielä myöhemmin koska nyt ei hirveän syvällisesti tullut perehdyttyä. Väsyttiin aika nopeasti ja päätettiin lähteä kiertelemään kaupunkia. Kiitin moneen kertaan onneani, että olin tavannut H:n, koska pystyttiin fanityttöilemään yhdessä kaikenlaisista omituisista jutuista.

BBC!
Syötiin lounasta Regent's Parkissa mutta kaikki siellä otetut kuvat ovat niin surkeaa laatua ettei niitä viitsi tänne laittaa. Nättiä oli.
 
Baker Street!
221B!
Tuo Sherlock Holmes -museo ei oikein houkutellut kumpaakaan (myöskään sen takia että se oli ovelle asti täynnä aasialais- ja amerikkalaisturisteja) joten tyydyttiin hihittelemään 221B:n ulkopuolella ja jatkamaan sitten matkaa.

Surkea kuva, mutta katsokaa nyt! Mini-TARDIS Piccadillylla!
Turistikuvaa taas.
Ilta South Bankilla.
Illalla treffasin vielä kanadalaisen ja tanskalaisen aupparin ja käytiin drinkeillä Leicester Squarella. Mulla oli seuraavana aamuna babysittingia joten en voinut olla kovin myöhään, mutta oli mukava tavata ihmisiä, myöskin kännisiä brittejä. Yksi mies yritti vakuutella meille, että joku sen kaveri näyttää ihan Harry Potterilta ja että se olisi ehdottomasti mun tyyppiä. Joo.

Lauantai-iltapäivän ja illan vietin sitten taas Kensingtonissa suomalaisen E:n kanssa. Olin kyllä ensin aivan varma etten ikinä pääsisi perille, koska Arsenalilla oli peli täällä, minkä vuoksi bussipysäkkini oli suljettu ja metroaseman jono ylettyi ulos asti. En ollut tajunnut yhtään, että "Arsenalilla on peli tänä iltana" tarkoittaa käytännössä täyttä liikennekaaosta meidän muulloin hiljaisessa naapurustossa. Lisäksi metrotunnelia (tai jotain) korjattiin juuri sopivasti sellaisten pysäkkien kohdalta, etten päässyt Tubella Kensingtoniin asti, vaan jouduin jatkamaan matkaa bussilla. Saavuin kuitenkin loppujen lopuksi perille aika voittajafiiliksissä. Seikkailtiin E:n kanssa ympäriinsä ja päädyttiin esimerkiksi paikkaan nimeltä Sticky Fingers - tämän aamun googlailut paljastivat että kyseessä oli Rolling Stonesin rumpalin omistama ravintola. Ilmankos siellä oli kultalevyjä seinillä. Oli lievästi tyhmä olo kun nähtiin kyllä että tämä on nyt joku tosi legendaarinen paikka, mutta kumpikaan ei tiennyt miksi :D

Kaiken kaikkian on ollut hyvä viikko, tänään oon taas babysitterina päivän ja illalla vois periaatteessa lähteä jonnekin, mutta taidan nököttää kotona ja lepuuttaa jalkaparkojani. Täällä tulee käveltyä ihan käsittämättömiä matkoja, ja converset tai ballerinat eivät todellakaan ole osoittautuneet parhaiksi mahdollisiksi urheilukengiksi.

Sticky Fingersissä soi muuten eilen Basket Case. Ilahduin.

10 kommenttia:

  1. Ihan hienojahan nuo kuvat ovat, vaikka kamera ei olisikaan kaikkein laadukkain. Mun mielestä on just kiva, kun on edes jonkinlaisia kuvia. Pystyy kuvittelemaan paremmin, millaista siellä on! =) Oot jo tutustunut tosi moniin ihmisiin. Toivottavasti mäkin löydän uusia kavereita, vaikka niitä on jo entuudestaankin.

    Jään lukemaan sun blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noiden kuvien kanssa nyt elää, ja mielelläni niitä tänne blogiin laitan. Ärsyttää vaan kun ite haluaisin että ne olis sellasta super-HD-tasoa :P Ja joo tää viikko oli aika yllättävänkin sosiaalinen, en olettanut että kavereiden löytäminen täältä olis näin helppoa! Tsemppiä sullekin uusien ihmisten löytämiseen :)

      Poista
  2. Missä olet tavannut muita au paireja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku täällä blogissa suositteli meetaupairs.netiä ja kirjauduin sinne :) Ainakin Lontoon osalta tosi aktiivinen ja kätevä sivusto, suosittelen!

      Poista
  3. Oi ku näyttää South Bankin ilta ihanalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siel oli kyllä tosi tunnelmallista :) Ja tosi lämmintä viel illallakin, en vieläkään oo päässy yli siitä miten hyvät ilmat täällä aina vaan on :D

      Poista
  4. Mooro! Laitoin sulle viestin tuolla meetaupairs.netissä :P
    Toivottavasti tuli perille! Tykkään niin paljon tästä sun blogista!! Ihana aina tsekata että "oisko tullu jo uus kirjotus". Mulla vielä tj 12 lähtöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli perille ja vastasin :) Kiitos, ja onnea matkaan sitten kun lähet (tai tulet, en tiedä kummin päin pitäis sanoa :D)

      Poista
  5. Moikka! Earl's Courtin aseman ulkopuolella on tardis ihan oikeassa koossa, kannattaa käydä kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  6. Oooh, en tiennyt että niitä on enää missään! Kiitos vinkistä, täytyy mennä katsomaan :))

    VastaaPoista