tiistai 11. syyskuuta 2012

Home is where your heart is

But what a shame,
'cause everyone's heart doesn't beat the same

Ensimmäinen viikko on nyt takana, ja tässä tulisi muutama lupailemani kuva kotikulmiltani. Paljon on vielä totuteltavaa, mutta kummasti Lontoo alkaa jo tuntua kodilta. Tuun hostperheeni kanssa tosi hyvin toimeen - ja niiden koirat rakastaa mua, tätäkin blogipostausta yritän kirjoittaa samalla kun Coco-puudeli nukkuu mun sylissä. Ikävöin Suomesta kavereita ja perhettä, mutta (pakko myöntää) en Suomea sinänsä. Tosin käytiin eilen hostäidin kanssa Ikeassa ja ilahduin kyllä, kun sieltä sai suomalaista näkkileipää. Nam.

Kameran kanssa oon ollut tosi laiska, joten kuvia on nyt aika rajallisesti. Jotenkin tuolla turistialueilla (ks. edellinen postaus) on helpompi vaeltaa kamera kädessä, täällä kotona se tuntuu vähän tyhmältä. Tässä on nyt enimmäkseen Upper Streetiä ja ympäröiviä alueita, jossain vaiheessa haluaisin mennä kuvaamaan myös Hollway Roadille koska se on oikeastaan paljon Upper Streetiä kiinnostavampi. Pahoittelut muuten kuvien laadusta, ne ylivalottuivat näköjään kaikki. Säät nimittäin jatkuvat todella aurinkoisina, eilen satoi ehkä minuutin verran mutta se onkin sitten ainoa sade mitä täällä on saatu.


Upper Street bussin ikkunasta. Tämä kuva on viime perjantailta, jolloin oli niin kuuma että meinasin paistua hengiltä tuolla double deckerin yläkerrassa.
Upper St kävellen.  Täältä löytyy paaaljon pieniä kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja pari leffateatteriakin.
Islington Town Hall.
Tällaisia vaatimattomia viktoriaanisia, öö, rivitaloja, täällä on enimmäkseen.
Lisää taloja. Meidän kadulla ei jostain syystä ole tällaisia kivoja värikkäitä ovia :(

Pubi ja metro-/juna-asema
Jotenkin tuntuu vieläkin hassulta että oon täällä. Sunnuntai-iltana ajeltiin takaisin Lontooseen viikonloppureissulta ja jumiuduttiin ruuhkaan M11:lle, koska kolmesta kaistasta kaksi oli varattu olmpialaiskäyttöön (nuo kaistat oli sillä hetkellä täysin tyhjät, mutta niillä ei silti saanut ajaa). Siinä sitten istuttiin ja katseltiin Olympiastadionia, missä Paralympialaisten loppuseremonia oli juuri alkamassa. Tuli sellainen fiilis että miten mä tänne päädyin :D Mutta hyvällä tavalla.

4 kommenttia:

 1. Oi sun kotikulmat näyttää kylölä ihanalta! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä mulle kelpaa :D On täällä rumia kerrostalojakin tuol vähän kauempana mut enimmäkseen tosi nättiä.

   Poista
 2. Oi liityn lukijaksi! Pidän au pair -blogeista noin ylipäätäänkin, mutta että löytyi tällainen joka on
  -Lontoon-aupparilta (haaveissa itsellänikin sitten joskus kaukana tulevaisuudessa!)
  -ajankohtainen (kiva lukea päivityksiä näin reaaliajassa eikä jostain vuodelta 2009 kun bloggaaja ei välttämättä vastaa enää kommentteihin jnejne)
  -oikeasti mielenkiintoista ja sujuvaa tekstiä, mikä ei todellakaan ole mikään oletusarvo blogeissa, yhyy :D ja
  -ulkoasultaankin vielä aika nätti!

  Eli grattis, tämä on ehkä täydellisin blogi vähään aikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos :D Aupair-blogeja on tosiaan harmittavan vähän, mutta hyvä että löysit tiesi tänne :)

   Poista