tiistai 4. syyskuuta 2012

Perillä

Noniin, terveisiä nyt Brittein saarilta. Eilen sanoin viimeiset heipat Suomelle ja saavuin uuteen kotiini täällä Lontoossa. (Kelatkaa nyt!!) Fiilikset olivat tosi haikeat, mutta kun laskeuduttiin Heathrowlle Lontoon keskustan yli ja kaikki turistinähtävyydet Olympiapuistosta Hyde Parkiin näkyivät lentokoneen ikkunasta kuin joku 3D Google Maps, niin täytyi kyllä todeta että tein oikean päätöksen tänne lähtiessäni. Ei sillä että olisin sitä hirveästi missään vaiheessa epäillyt. Hostperhe oli lentokentällä vastassa ison pinkin nimikyltin kanssa ja suunnattiin lentokentältä suoraan kotiin juomaan teetä. Perhe on supermukava ja talon kaksi koiraa ovat supersuloisia, talo on ihana vaikka kerroksia saisi olla vähemmän (mun huone on viidennessä kerroksessa, voitte ehkä kuvitella sitä portaiden määrää).

Tänään käytiin aamulla hostäidin kanssa nuorimman lapsen koululla, että osaan pojan sinne huomenna viedä. Reitti ei onneksi ollut mitenkään monimutkainen, joten enköhän mä sen vielä aamulla muista. Iltapäivällä oli vuorossa keskimmäisen lapsen koulunalkajaisorganisointipiknik tuossa lähipuistossa, ja siellä oli oikeasti niin kuuma ettei pystytty istumaan auringossa. Ihan kiva sää syyskuuksi. Ihmiset oli myös kivoja, ja jokainen pahoitteli mulle erikseen sitä ettei osannut lausua mun nimeä oikein.

Oon myös ehtinyt purkaa kamani ja etsiä niille paikat uudessa huoneessani sekä opetella aamiaisen ja illallisen valmistuksen yhteydessä vähän sitä, mistä keittiössä löytyy mikäkin asia ja miten näiden hämmentävää lapsilukollista kaasuhellaa käytetään. Päivä on tuntunut tosi pitkältä koska oon vielä ihan Suomen ajassa, heräsin aamulla kamalan aikaisin ja joskus kolmen aikaan arvelin että kello olisi suunnilleen viisi.

Nyt vietetään nuorimman lapsen kanssa iltaa olohuoneessa dataillen (oon lapsenvahtina tässä pari tuntia, woo!) ja Simpsoneita katsellen. Kirjoittamien on vähän vaikeaa kun toinen koirista makaa mun sylissä, mutta en raaski käskeä sitä poiskaan.

Kuvia ei nyt ole koska oon ottanut niitä tasan kaksi, äsken kun kävin huoneessani ja yritin ottaa pinkistä auringonlaskusta kuvaa, eikä kumpikaan onnistunut. Jossain vaiheessa pitää kyllä kuvata tätä naapurustoa koska täällä on mahtavia viktoriaanisia taloja ja kivoja puistoja ympäriinsä - ja lähipäivinä olisi tarkoitus lähteä muutakin Lontoota tutkailemaan. Huomenna ainakin seikkailen Cityssä kun vien pojan sinne lähettyville kouluun, jee.

4 kommenttia:

 1. Hyvä että perhe vaikuttaa mukavalta! :) tykkään lukea näitä sun kirjotuksia tosi paljon ja nyt on taas sellanen olo että voisin pakata laukkuni saman tien ja lähteä Lontooseen... No, ehkä ens syksyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että blogi miellyttää :) Tiedän ton tunteen niin hyvin, ja voin kyllä lämpimästi suositella laukkujen pakkaamista!

   Poista
 2. Hyvä kuulla, että oot päässy perille ja perhe on mukava! :) Miten talossa voi olla niin monta kerrosta? O.O Hyvin on siis sun reissu alkanu ja toivottavasti niin jatkuukin koko tän ajan! Kuvia odottelen sun uudesta asuinympäristöstä, mutta ei mitään stressiä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on näitä viktoriaanisia taloja, tontit oli kalliita joten taloista tuli sitten tämmöisiä kapeita ja korkeita :D Päädyin tänään tekemään kunnon turistikierroksen, kotikulmilta laitan kuvia myöhemmin!

   Poista