sunnuntai 2. syyskuuta 2012

A party for my parting in a bar

Tää viikonloppu on kyllä ollut niin mahtava etten enää ees tiedä miksi oon lähdössä Suomesta pois. Eilen vietettiin mun läksiäisiä - ei päädytty mäkkiin!! - ja tänään sitten toivuttiin Starbucksin chai latten voimilla (ja seikkailtiin jossain Keimolassa?). Pakkaaminen edistyy, tosin en oo kokeillut meneekö tuo laukku kiinni. Tätä postausta kirjoitan puolen minuutin pätkissä ja sitten ryntään taas etsimään unohtunutta sukkaa tai meikkisivellintä.

Oon lievästi kauhuissani lähdöstä ja toivon ettei ihan vielä tarvitsis lähteä, mutta samalla tiedän että sitten kun lentokone huomenna iltapäivällä laskeutuu Heathrowlle niin fiilikset on jo ihan päinvastaiset. Lontooseen on huomiseksi luvattu 25 astetta lämmintä ja aurinkoista ja koko hostperhe on luvannut tulla lentokentälle vastaan.

Lontooseen lähtö tuntui ensin olevan ihan hirveän kaukana mutta nää viimeiset viikot on menneet supernopeasti. Vinkki siis tuleville auppareille - alkakaa oikeasti valmistella lähtöä ajoissa! Viimeiseen viikonloppuun ei kannata hirveästi tärkeää tekemistä jättää :D Esim. matkavakuutukseen tarvittavan terveysselvityksen täytin tosiaan tänä aamuna, ei päivääkään liian ajoissa mutta ei toisaalta liian myöhäänkään.

I linkitti juuri tämän biisin, menenkin tästä nyt suremaan hiukan. Seuraava postaus sitten Lontoosta, paitsi jos huomenna lentokentällä tulee jotain mielettömän kiehtovaa blogattavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti