sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

You are what you love, not who loves you

Olin eilen illalla vähän kävelemässä ympäri meidän lähipuistoa Highbury Fieldsiä ennen suomityttöjen pubi-iltaa. Täällä on nyt ihan tosissaan kevät, vielä auringon laskiessakin oli lämmin ja lontoolaiset olivat tulleet koloistaan ulos piknikille. Varpaita ei palellut ballerinoissa ja villapaita alkoi tuntua vähän liioittelulta. Räpsin kuvia blogin täytteeksi, ja muistutukseksi itselleni siitä miten ihania kevät, auringonpaiste ja Islington ovat.


Rakastan Lontoon plataanipuita, voisikohan niitä kasvattaa Suomessakin?




Kukkia! Kesä tulee. Täällä tosin on kukkia vuoden ympäri (jotkut puut kukkivat joulukuussa, sellainen talvi meillä...), mutta kevätkukissa on silti erityistä fiilistä.



Highbury Fieldsin ympärillä on iiihania taloja. Ihan kiva koiranulkoilutusympäristö mulla. Jaksan vieläkin innostua ihan mun kotikulmistakin, täällä on niin kaunista ja mulla ei tule koskaan olemaan varaa edes vuokrayksiöön tällaiselta alueelta, mutta nautitaan tästä niin kauan kuin sitä kestää :D

 

Ja koska mulla on niin loppumattoman nolo musiikkimaku (no really, välillä itsekin mietin että mitä ihmettä), niin olen nyt fiilistellyt Fall Out Boyn uutta levyä. Siispä, tässä FOB:n ja Elton Johnin jokseenkin yllättävän, mutta toimivan yhteistyön tuotos Save Rock and Roll:


8 kommenttia:

  1. Kevät on tullut vihdoinkin myös tänne pohjolaan. Terassikausi avattu, vaikka pihalla vielä vähän lunta onkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, toivottavasti lumet on sulaneet siihen mennessä kun tuun pääsykokeisiin. En suostu tulemaan Suomeen jos sielläkin ei oo kesä! :D

      Poista
  2. Haha, enpä tienny että Fall Out Boy ja Elton John on yhdessä tehny kappaleen :D:D mut toi kuulostaa kyllä hyvältä! Ja keväinen Lontoo näyttää nätiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olin aika yllättynyt tuosta yhdistelmästä, mutta hyvän biisin ne saivat aikaiseksi :D Keväinen Lontoo on kyllä jees!

      Poista
  3. Englantilaiset on tosiaan kaivautuneet ulos talviuniltaan :D Nauratti oikeen, kun tänääkin aamulla jengi menee tuolla shortseissa ja t-paidoissa ja tää Suomityttö pukeutuu huiviin, takkiin ja sormikkaisiin. Eikä ollut liian lämmin!:D Aamulla oli siis +6 täällä! Viikonloppuna oli kyllä ihana keli <3<3 Toivottavasti se jatkuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin nuorin poju on siirtynyt shortseihin ja teepaitaan :D Britit on aika hardcore mitä tohon pukeutumiseen tulee. Vaikka kyllä mäkin uskallauduin jo hurjailemaan lähi-Tescoon pelkässä hupparissa! Toivotaan tosiaan että hyvä sää jatkuu, tää on ihanaa :3

      Poista
  4. Ihana blogi siulla! Ja siitä hyvästä haastoin siut, voit käydä poimimassa sen täältä bblingblingbarbie.blogspot.fi :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, sun blogi vaikuttaa myös tosi kivalta :3 Alan heti kasata vastauksia tuohon :)

      Poista