perjantai 26. huhtikuuta 2013

Equality Walk

Pieni mainos-/kerjäysviesti tälle illalle, koska tämä on tärkeää:

Olen siis menossa Brightoniin ensi viikon viikonloppuna, koska aupairkaverini H suostutteli mut mukaan siellä 5.5. järjestettävään Equality Walkiin - ihan kuin en ala-asteaikoina olisi saanut Unicef-kävelyistä tarpeekseni. Equality Walkin järjestää LGB-järjestö Stonewall, ja tarkoituksena on kerätä varoja järjestön koulukiusaamisen vastaiselle kampanjalle. Joo, tiedän, brittikoulut ovat teille kaikille suomalaisille sydäntä lähellä, eikös?

Pointtina tässä on kuitenkin se, että minä, maailman epäsporttisin ihminen, aion tosissani kävellä kymmenen kilometriä ympäri Brightonia - brittisään tuntien todennäköisesti rae- tai vähintäänkin vesisateessa - ja ajattelin että ehkäpä joku teistä haluaisi tukea mun kärsimyksiä sponsoroimalla mua. (En oikeasti tiedä, paljonko 10km edes todellisuudessa on, mutta kuulostaa paljolta!) Sponsorointi tapahtuu mun JustGiving-sivun kautta, joka löytyy täältä, ja lahjoittaa voi ihan niin vähän tai paljon kuin haluaa. JustGivingin kautta lahjoittaminen on helppoa ja turvallista ja lahjoituksesta 100% menee Stonewallille, ei siis minulle tai muille välikäsille.

Sir Ian McKellen aka Gandalf, muiden joukossa, kuuluu Stonewallin tukijoihin, joten olisitte hyvässä seurassa.
Hehehe. Source
Joten kaivakaapas lompakot esiin! (Jos mitenkään viitsitte.) En mä sinne mitään miljoonia lähde kokoon haalimaan, mutta tuo nolla euroa näyttää aika surulliselta :D Laitoin mun tavoitesummaksi kaksikymppiä (euroissa) ja Bloggerin tilastojen mukaan riittäisi paremmin kuin hyvin, jos jokainen tämän lukeva lahjoittaisi vaikka 50 senttiä.

Kysymyksiä, kommentteja ja henkistä tukea saa heittää kommenttiboksiin!

4 kommenttia:

 1. (Minimilahjoitus on jostain syystä 2 euroa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tyhmää :/ (kiitos kuitenkin korjauksesta!)

   Poista
 2. Hyvä, hyvä. Koulukiusaamisen vastustaminen on tärkeä juttu. Tsemppiä kävelyyn (sponsattu on).

  VastaaPoista