sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Listen to your heartbeat, all the love that we've found

Ensinnäkin kiitos kaikille palautteesta tuota edellistä au pair -infopostausta koskien - kiva kuulla että siitä oli hyötyä au pairiudesta haaveileville, ja pahoittelut kaikille niille lukijoille joita ei yhtään matkavakuutuspohdinnat kiinnosta :D Lisää infojuttuja on tulossa toivottavasti ensi viikon kuluessa kun saan taas ajatukset kasattua - ja kysymyksiä saa taas esittää, että tiedän mistä kannattaa kirjoittaa. Jau.

Nyt kuitenkin tavallisia kuulumisia taas, osana bloggausreipastumissuunnitelmaani! Ja kokonaan ilman kuvia valitettavasti, koska olen ollut kameralaiska ja muutenkin on ollut niin kylmä (+5?) ettei täällä edes tarkene valokuvailla. Laitan linkkejä, joista löytyy kuvia.

Perjantai-iltana kaipailin tekemistä mutta jotenkin en jaksanut yhtään olla sosiaalinen (saan sen anteeksi, koska torstai-ilta vierähti massiivisessa aupparimiitissä Muswell Hillissä), joten suuntasin ihan itsekseni keskustaan leffaan. Kävin katsomassa kovasti kehutun ja palkitun Silver Linings Playbookin (Unelmien pelikirja?), ja oi että, rakastuin. Leffa oli juuri sopivasti hauska ja surullinen ja onnellinen, ja Jennifer Lawrence on aivan loistava näyttelijä, mitä en Nälkäpelin perusteella ihan osannut odottaa. Tykkäys. Olin myöskin tyytyväinen, että vihdoinkin sain aikaiseksi mennä yksin leffaan, se oli jännää ja erilaista.

Lauantai oli enimmäkseen kotipäivä, koska oli kylmä eikä ollut fiilistä lähteä Doctor Whon kuutoskauden ääreltä minnekään. Kävin kuitenkin aamupäivällä Borough Marketissa, joka on siis sellainen ruokamarkkina-alue London Bridgen kupeessa. Pyöriskelin siellä kylmissäni vähän aikaa hyvää kasvishampurilaista mutustellen ja kävin The Shardiakin kurkkaamassa koska se oli siinä vieressä. Sinne on juuri avattu näköalapaikka The View, joka sijaitsee Shardin (aka Sauronin tornin) 68., 69. ja 72. kerroksessa, ja josta on varmaan aivan huikeat näköalat (vink vink esimerkiksi isä ja sisko, liput kannattaa varata hyvissä ajoin!) Mua huvittaisi hirveästi mennä, mutta korkeanpaikankammoisena ahdistaa jo pelkästään katsoa noin korkeaa taloa maanpinnalta. Huuh. Ehkä mä vielä saan kerättyä rohkeutta.

Sunnuntaina minä, H, ja torstain aupairmiitistä mukaan tarttunut uusi tuttavuus F lähdettiin kulttuurikierrokselle Piccadillylla sijaitsevaan Royal Academy of Artsiin, jossa on uusi Manet-näyttely ja muitakin kiinnostavia. Jonoteltiin siinä melkein tunti, mutta onneksi päästiin sentään halvalla sisään kun sanottiin olevamme 18. Ja melkeinhän me ollaankin. RA:ssa vierähti muutama tunti Manet'n ja Turnerin, Gainsboroughn ja Constablen äärellä - musta on tullut kunnon kulttuuri-ihminen täällä, enimmäkseen kiitos H:n joka on opiskellut taidehistoriaa - ja siitä suunnattiin vielä National Portrait Galleryyn Trafalgar Squarelle katsomaan (onneksi tosi pientä) Marilyn Monroe -näyttelyä. Taidepäivän lopuksi käytiin kivassa pienessä tatuointiliikkeessä Sohossa varaamassa H:lle aika - oi sitä musteen ja desinfiointiaineen tuoksua - ja sitten lepäämään ensin Bar Sohoon ja sitten hyvään intialaiseen ravintolaan jonne meillä oli alennuskuponkeja. Pyörin tyytyväisenä, naan-leivällä täytettynä pallerona kotiin sieltä, bussimatka meni nopeasti niin kuin iltaisin yleensäkin ja kotona odotti keittiössä vilistävä pieni hiiri, joka on muuttanut meille talvea pakoon. Mä tykkään siitä, hostäiti ei niinkään, mutta lontoolaishiiret on kuulemma niin fiksuja ettei niitä pysty pyydystämään, ja lontoolaistalot taas niin huonosti rakennettuja ettei hiirten sisäänmuuttoa voi estää. Hah.

P.S. Tänään on mun viides kuukausipäivä. Aika on mennyt ihan mieletöntä vauhtia. Onneksi näyttäisi nyt suunitelmien muokkautumisen jälkeen siltä, että mulla on edessä vielä toiset viisi, eli tasan puolessavälissä ollaan nyt. Kevään ohjelmassa on pääsykoekirjoihin panostaminen, lenkkeilyn aloittaminen ja jonkun kehittävän kieli- tai muun kurssin löytäminen koska mulla on päivisin ihan älyttömästi luppoaikaa jota ei kaikkea enää tässä vaiheessa voi käyttää vain Lontoota ihastellen. Sitä kakkostyötäkin olen vähän harkinnut, mutta niin tylsää mulla ei (vielä) ole että sellaista alkaisin etsiä.

Hyvää viikonalkua ja helmikuuta kaikille ihanille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti