perjantai 15. helmikuuta 2013

I'm nothing but me and mine, so

Päätin nyt minäkin tehdä tämän monissa blogeissa pyörineen And That's Who I Am -postauksen, koska kiviäkin kiinnostaa, eikös? Valitsin siis andthatswhoiam.tumblr.comista itseäni kuvaavia hipsterikuvia/tekstejä ja tein niistä kunnon kuvaoksennuksen blogia täyttämään. Osa kuvista breikin takana, ettei kenenkään selain kaadu tähän :D


 
Suomi-vieraskuulumisia tulossa sitten kun saan kuvat koneelle ja jotain järkevää kirjoiteltua. Kiitos Suomi-H:lle kivasta alkuviikosta! :)

6 kommenttia:

 1. uuu mahtavaa löytää toisen au pairin blogi englannista, vaikka sulla meneekin vähä paremmin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löysit :)) Mutta harmi kuulla ettei sulla mene hyvin, toivottavasti asiat alkaa sujua paremmin! Liityin sun blogin lukijaksi, ihania kuvia sulla :)

   Poista
  2. voi kiitos vain:) ja tarkoitin muuten, että sulla menee tämä blogin pitäminen paremmin kun mulla.D perheessä menee hyvin ja muutenkin! tykkään hastingistä. jos tässä joskus saan aikaiseksi tulla käymään lontoossa niin voisi käydä kahvilla tai jotain?:)

   Poista
  3. Ahaha, kertoo ehkä jotain se että ekana mulle tuli mieleen että sulla on ongelmia hostperheen kanssa etkä viihdy au pairina :D Mutta tosi hyvä, että ongelmana on vain blogi 8D Kahvitellaan toki jos tuut Lontooseen joskus!

   Poista
 2. Hei, sait sydämen aka blogiawardin : -> http://dinoinpaleblue.blogspot.de/2013/02/new-blog-love.html

  VastaaPoista