sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Blogirakkautta!

Huomenna toivottavasti tulossa kuulumispäivittelyä, mutta tälle illalle pikainen to do -listalla ollut kirjoitus. Koska jeeee, Foxy Bear -blogista läheteltiin blogirakkautta tänne Au Pair Spiritin suuntaan, suuret kiitokset siitä! :)
Säännöt menevät silleen, että kiitän sydämen antajaa - kiitos! - ja sitten laitan rakkautta eteenpäin viidelle suhteellisen uudelle bloggarille, joilla on alle 200 lukijaa. Ja lol, mähän en seuraa kuin paria auppariblogia kun muuten tämä blogimaailman meno lähinnä ärsyttää tai ei vain jaksa kiinnostaa, joten taidan nimetä suunnilleen samat tyypit, joille laitoin blogihaastetta silloin joskus. Teillä on kivat blogit, rakkaat kollegani! Ja tunnen itseni vähän stalkkeriksi tässä, anteeksi. :D

· in the heart, in the head
· aquí y ahora
· Aina vähän hukassa
· tahallisia refleksejä [joo okei anteeksi, tämä ei ole uusi blogi, mutta mulle uusi!]
· a view from the balcony

Tätä listaa kokoon raapiessa tuli mietittyä, että olisi ihan oikeasti kiva saada vähän lisää blogeja lukulistalle. Joten suositelkaa mulle blogeja, ei välttämättä auppariaiheisia mutta jotain kiinnostavia! Rohkaisen myös itsensämainostusta. Jaetaan rakkautta, hyvää sunnuntai-maanantaiyötä~

6 kommenttia:

 1. http://onceinalifetime2.blogspot.fi/

  tää on musta ihan kiva au pair -blogi :)

  VastaaPoista
 2. http://aitioonelossa.blogspot.fi/ on aivan järkyttävän hyvä au pair -blogi! ja sit toine, http://helmiaispallo.blogspot.fi/ ei aupparointia mut muute mahtava :)

  VastaaPoista
 3. Oma napa lähin napa! ;) Yks auppari enspanjan päästä aloittaa aupairjutut HUOMENNA! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sua jo seurailenkin :D Blogisydäntä et saanut kun olet vanha blogi :( Ja heeeei vähän jännää! Pidä tosi hauskaa ja bloggaile kuulumisia sitten kun pääset perille :) Tsemppiä!

   Poista
 4. Kiitos molemmista linkeistä, käyn kurkkaamassa! :)

  VastaaPoista