tiistai 29. tammikuuta 2013

Dinner party!

Pikainen kuulumispostaus tässä, mulla on pari muutakin tekstiä työn alla kun uuden vuoden mukana on tullut kauhea bloggausinnostus, mutta hoidetaan tämä ensin pois alta. Viime viikko oli töiden puolesta aika raskas, työtunteja ei ollut sen enempää kuin yleensäkään mutta mulla oli edelleen flunssainen olo ja kahden nuorimman lapsen kanssa joutui tappelemaan ihan joka asiasta, minkä lisäksi ne tappelivat vielä keskenäänkin, joten perjantaina olisin voinut itkeä ilosta kun hostit vihdoin pakkasivat itsensä autoon ja lähtivät maalle. H:llakin oli ollut huono viikko joten suunnattiin mun lähipubiin vertaistuen merkeissä ja istuttiin siellä juoruamassa sulkemisaikaan asti.

Lauantaina Suomi-tytöt tulivat meille kauan odotettuihin dinner partyihin. Se oli tietysti enimmäkseen vain tekosyy ostaa uusi mekko ja ihanat korkkarit, mutta laitettiin myös ruokaa ja muisteltiin Suomea (enimmäkseen hyvällä) ja kuunneltiin Disney-lauluja - ja tietysti sain taas selittää sitä, että en ole koskaan katsonut Leijonakuningasta.

Mutta, ruokakuvia meidän hienoista kokkailuista:

Tomaatti-mozzarellabruschetta. Nam!
 
Sitä kuuluisaa avokadopastaa. Oli hyvää, mutta kukaan ei itkenyt.
 
Jälkkäriksi marjoja ja jugurttikermavaahtoa. :3
Sunnuntai oli aivan mielettömän kaunis, lämmin ja aurinkoinen päivä, niin lämmin että kipaisin lähi-Tescossa pelkässä neuletakissa (ja farkuissa) eikä tullut kylmä! Ihanaa, toivottavasti kevät tulee nyt pian. Ainakin lumi/räntä on vaihtunut taas vesisateeseen.

Tämä viikko on lähtenyt käyntiin edellistä lupaavammin, sain vihdoinkin eilen mentyä Wagamamaan syömään NaNoWriMo-kaverini A:n kanssa (siitä onkin ollut puhetta vain viimeiset pari kuukautta), hostäiti hommasi meille mahtavan monitoimikoneen (sellaisen missä muussataan ruokia) ja tänä aamuna kävin onnistuneesti shoppaamassa S:lle uudet koulukengät kadonneiden tilalle. Ja parin viikon päästä tulee taas vieraita Suomesta, joten jee sillekin :)

8 kommenttia:

 1. Nam! Hyvännäköisiä ruokakuvia. Miksette syöneet karjanlanpaistia, rälssikukkoa ja talkkunaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinhan mä ehdottaa suomitytöille että 1) otetaan selvää, mitä rälssikukko on ja 2) tehdään sitä meidän seuraavissa dinner partyissa. :D Talkkunaa ei taida Lontoosta saada, harmi kyllä.

   Poista
 2. Moikka, sulla on kiva blogi. :) Näin tulevana au pairina haluaisin vain kysellä, että mistä sä noita toisia au paireja aina löydät? Onko teillä joku yhteinen kanava, tai joku?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Au paireilla on Facebookissa monia ryhmiä joista löytää seuraa ja kaikkia kivoja tapahtumia (lontoolaisille ainakin Au Pairs in London ja Oh!Pairs). Itse en ole FB-ryhmiä oikeastaan käyttänyt, vaan olen viihtynyt meetaupairs.netissä, se on oman kokemuksen mukaan hyvä. Blogin kautta on myös löytynyt kohtalotovereita :)

   Poista
 3. Oon suunnitellu ens vuodeks lähteväni au-pairiksi mutten oikeen tiiä mitä kautta. Menitkö jonkun järjestön avulla vai ihan yksityisesti? Ja ihana tää blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thaanks :) Lähdin au pairiksi aupair-world.netin kautta eli itsenäisesti hain perhettä. Se oli nopeaa ja ilmaista joten sitä voin kyllä suositella.
   Mun olisi huomenna tarkoitus kirjoittaa postaus kaikista au pairiksi lähtemisee liittyvistä jutuista, toivottavasti siitä on sullekin hyötyä :)

   Poista
 4. Eikä luulin olevani ainoa joka ei oo nähny Leijonakuningasta mutta olin väärässä! Joudun myös jatkuvasti selittelemään, ei oo helppoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit väärässä :D Elämä on oikeesti tosi vaikeeta kun koko ajan joutuu selittelemään Disney-leffojen näkemättömyyttään...

   Poista