maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Hyvää joulua kaikille Au Pair Spiritin lukijoille! Oon nyt kotona Helsingissä viettämässä joululomaa perheen ja kavereiden kanssa ja on kyllä kiva olla Suomessa, vaikka nuo lumikasat ja pakkanen ja bussien puolen tunnin vuorovälit ja (kunnollisen) metron puuttuminen vähän hajottaakin. On täällä kuitenkin joulufiilistä eri tavalla kuin sateisessa Lontoossa, siellä on kuulemma ollut tosi kurja sää nyt ja lontoolaiskaverit kadehtivat meidän puolen metrin lumikinoksia. Ja on ihanaa voida vaihtaa kuulumisia kaikkien kanssa, ja syödä suomalaista jouluruokaa.

Uusin koristelisäys joulukuuseen...
Odotan Lontooseen paluuta, tavallaan, koska siellä odottaa taas niin monet jännät asiat, mutta oon myös tyytyväinen että saan nyt olla lomalla Suomessa ja nähdä tuttuja ihania ihmisiä täällä. Kun syyskuussa lähdin Lontooseen, en ollut varma tulisinko jouluksi kotiin (tai on Lontookin nyt koti), mutta onneksi päätin tulla Suomeen. Oli mulla ikävä kaikkea mitä mulla täällä on - lautapelien pelaaminen onnistuu paremmin kun voi olla oikeasti paikalla eikä vain Skypessä.

 
En tiedä, saanko aikaiseksi postata enempää ennen Lontooseen paluuta (4.1. siellä asustaville tiedoksi!), mutta fiilistä olisi ja uusi kamerakin löytyy vihdoinkin joten sitä pitäisi päästä kokeilemaan, jos vain ulkona tarkenee kuvata. Joka tapauksessa, iso kiitos kaikille jotka ovat tätä blogia seurailleet ja jaksaneet kommentoida, olette ihania :) Ensi vuonna viimeistään seikkailu jatkuu! Viettäkää mukava loppujoulu ja uusi vuosi.

x Aino

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana banneri, yksinkertanen mut upee, tykkään! :-)

  > http://hennadiennaa.blogspot.fi/
  ^ vilkaise ihmeessä mun blogia, jos sua innostaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, itekin tykkään kovasti kaverin taiteilemasta bannerista :) Sun blogi vaikutti kivalta, hienoja valokuvia!

   Poista