maanantai 12. marraskuuta 2012

Viikonloppukuvia

Yleensä en vaivaudu kameran kanssa mutta tänä viikonloppuna sitä tuli raahattua mukana, joten tässä vähän kuvia lauantailta ja sunnuntailta!

Lauantaina kävin H:n kanssa Cityssä katsomassa The Lord Mayor Show'ta, jossa siis City of Londonin uusi pormestari ja kumppanit ajelevat ympäri Cityä ja niillä on hienoja hevoskärryjä ja muita. Siellä oli myös rekka, jonka lavalla soitti Abba-tribuuttibändi, ja iso pihvi-ilmapallo... Kaikenlaista.

Cityn uusi pormestari kivoissa heppakärryissään.
Vilkuiltiin kulkuetta aikamme ja mentiin sitten Starbucksiin jouluspesiaalikahveille. Toffee Nut Latte oli pahaa :( Citystä lähdin käymään Suomi-kaverini isän hotellilla (juu), koska se oli luvannut tuoda mulle Suomesta ruisleipää ja salmiakkia. Mun eväät oli pakattu ihanaan jouluiseen pakettiin, heittäydyin ihan tunteelliseksi siinä :D Nyt on ruisleivät pakastimessa ja salmiakit osittain jo syöty (lapset halusi taas maistaa Suomi-karkkia ja kävivät taas sylkemässä ne roskikseen), nam!

Lauantai-iltana mentiin hostperheen kanssa katsomaan keskimmäisen lapsen koulun järjestämää ilotulitusta. Se oli hieno! Täällä on juhlittu Guy Fawkesia pari viikkoa, nyt kuulostaisi vihdoin siltä että ihmisiltä alkaa raketit loppua.

Ennen ilotulituksia siellä oli sellaisia tyyppejä jotka heiluu palavien tikkujen kanssa.
Niille on varmaan joku nimi, mutta en nyt saa sitä päähäni. Tässäkin kuvassa siis kaksi ihmistä.


Sit ilotulituksia.

 
Niitä oli paaljon eikä ne tietenkään kuvautuneet erityisen hyvin, mutta kuvautuivat kuitenkin.

Sunnuntaina suuntasin H:n ja B:n kanssa Criterion-teatterille, jossa pidettiin Mark Gatissin johdolla The Game Is On -tapahtuma. Kyseessä oli kaikkien aikojen ensimmäinen _kunnollinen_ BBC Sherlock-paneeli, ja vaikka kaksi näyttelijää joutuivat perumaan, paikalla oli silti ihan kiitettävästi suuria idoleitani (Ian Hallard, Sue Vertue, Steven Moffat, Loo Brealey, Rupert Graves ja Martin Freeman, hihihih ♥). Criterion oli kattoon asti täynnä fanityttöjä, -poikia, ja aikuisia miehiäkin (no, niitä oli ehkä kolme), enkä muista millon olisin viimeksi käyttänyt 30 puntaa yhtä hyvin. Sen lisäksi, että tapahtuman keräämät rahat menivät London Lesbian and Gay Switchboard -järjestölle, parituntinen Q&A/paneelikeskustelu oli aivan loistava, hauska, viihdyttävä, ei ehkä erityisen informatiivinen ("en voi kommentoida" "voisin kertoa teille - mutta kun en voi" "trololol") mutta sai kyllä odottamaan Sherlockin kolmoskautta entistä enemmän. Jos siis kolmoskausi tehdään, muistuttivat Gatiss ja Moffat joka välissä ja nauroivat päälle.

Keskustelua käytiin myös ruumishuoneista, feminismistä, Russell T Daviesista, Hobitti-leffoista, Benedict Cumberbatchin lihotuskuurista ja muista kiehtovista aiheista. Voisin selittää tuosta iltapäivästä parinkymmenen blogipostauksen edestä, mutta tämä ehkä riittää. Oon niin rakastunut kaikkiin Sherlock-tyyppeihin, ne on täydellisiä. Nyt odottelen vain, että LLGS julkaisee kuvia paneelista. En uskaltanut uhata kuvauskieltoa, ja yllättävän hyvin muutkin sitä noudattivat. Omia kuvia siis Sherlock-täydellisyyksistä ei ole. :(


The Game Is Onin jälkeen pyörin vielä H:n kanssa Sohossa ja China Townissa, käytiin syömässä ja katsomassa Fortum & Masonin söpöjä pikku joulukuusia.


Hyvä viikonloppu siis. Tänään on ollut tihkusateista, mutta Green Dayn uusi levy ja piparminttukaakao ovat piristäneet päivää.

8 kommenttia:

  1. ÄÄÄH! Miten missasin ton The Game Is On-tapahtuman! :S Mistä sä edes saat tietoa kaikesta tälläsestä? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stalkkaan ihmisiä Twitterissä, se on hyödyllistä :D The Game Is Onin liput myytiin loppuun aika kauan sitten (ennen ku me tavattiin), mut ens kerralla jos on jotain jännää tapahtumassa niin ilmotan sulle! :)

      Poista
  2. Hei! Twitter-stalkkauksesta puheenollen, satuin eilen illalla romaanini kirjoittamista valtellessa huomaamaan kommenttisi Chris Batylle. Tassa on toinen lontoolaistunut nanoaja, paivaa! :) (Yritin jattaa tan saman kommentin tanne eilen, mutta sen soi joko haro tai sensuuri.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei! Oon koko päivän miettinyt sen sun kommentin kohtaloa, koska sain kyllä Bloggerilta sähköpostiin ilmotuksen että olit kommentoinut, mut sitä kommenttia ei sit löytynyt mistään :D Mihinköhän se eksyi... Mutta päivää päivää, kiva että joku muukin Lontoon-suomalainen nanoilee! :) Ootko käynyt write-ineissä/muissa miiteissä?

      Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Ootko ostanu uuden kameran ku on noinki hyvii kuvii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Een, en oo jaksanu ku siihen pitäis käyttää rahaa :D (Voisit kyl vinkkaa joulupukille pokkarikamerasta....) Mut jostain syystä täl kameral saa aika hyvii kuvii ilotulituksist yms.

      Poista
    2. Sun pitää ite kirjottaa joulupukille kirje :D mut ehkä mä voin vähä vinkata

      Poista