perjantai 3. elokuuta 2012

"Hey, chief, I might be wrong, but I think we’re flying into a mountain."

Tänään mulle tarjoutui muutama ylimääräinen tunti vapaa-aikaa kun koko päivän työvuoro osoittautuikin pelkäksi aamuvuoroksi - kannattaa aina merkitä tärkeitä juttuja kalenteriin keskellä yötä - ja tuon ylimääräisen ajan päätin käyttää lentolipun tilaamiseen. Aikaa kannattikin varata, koska oma pankkikorttini ei pitkällisen tappelunkaan jälkeen kelvannut ja jouduin vinguttamaan isin Visaa jälleen kerran (laskeskelin että oon tässä kahden vuorokauden sisään käyttänyt isän korttia suunnilleen kolmensadan euron edestä - kiitos pankkitäti kun annoit mulle kortin joka ei kelpaa suunnilleen missään päin internettiä). Lievää ihmetystä aiheutti myöskin se, että sama lento maksoi British Airwaysilla 138€ ja Finnairilla 815€, mutta mikäs siinä. Nyt vain toivotaan että tuohon BA:n lippuunkin sisältyy esim. matkatavarat ja istumapaikka.

Lähtö on nyt sitten edessä tasan kuukauden päästä, 3. syyskuuta. Tuo päivämäärä on ollut sovittuna jo pidemmän aikaa, mutta nyt se tuntuu erityisen viralliselta, kun lentolippukin on kädessä. (Eli siis isän sähköpostiluukussa, mutta...) Yhdensuuntaisen lipun ostaminen oli tavallaan pelottavaa, mutta toisaalta hypin seinille onnesta - nyt vihdoinkin voin hengailla ihanassa Iso-Britanniassa ilman kiirettä kotiin. Ja rakastan lentokenttiä ja lentämistä, joten oon innoissani jo pelkästään siitäkin että mulla on joku muu syy mennä Helsinki-Vantaalle kuin, no, Starbucks. Jep.


Seuraavana to do -listallani taitaakin olla matkalaukun ostaminen, ja sitten pakkaaminen, mitä en todellakaan odota innolla. Lähtö lähestyy!

9 kommenttia:

 1. mulla oli sama ongelma joskus etten pystynyt maksaa netissä luottokortillani. nordean verkkopankissa on kuitenkin sellainen kohta missä sun pitää käydä hyväksymässä se, että sun luottokortilla saa maksaa netissä.. eli mikä tahansa pankki sulla on niin verkkopankista varmaan löytyy :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Mulla ei ikävä kyllä ole luottokorttia, joten tuo netissä maksaminen saattaa olla siitäkin kiinni... Joillain (harvoilla) nettisivuilla tuo minunkin korttini kyllä kelpaa, tiedä sitten mistä johtuu. Mutta käyn tosiaan tarkistamassa nuo nettipankin asetukset, thanks :)

  VastaaPoista
 3. Taidat saada seuraajan! Oon ite lähössä päivää ennen sua aupparoimaan italian suuntaan, hauska seurata samalla aikataululla lähtevän seikkailua ja sen etenemistä ;) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Italia kuulostaa tosi hienolta, toivottavasti meidän molempien seikkailut sujuu hyvin :))

   Poista
 4. Hei tää siun blogi vaikuttaa tosi kivalta! :) Oon ihekkin lähässä auppariks Belgian suuntaan elokuun lopussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Belgia on (ainakin mun lukion ranskankirjojen mukaan) hieno maa, onnea aupparointiin!

   Poista
  2. Kiitos! ja tsemppiä siullekkin! :)

   Poista
 5. Heippa ! Kiva päästä seuraamaan blogia näin alkuvaiheessa, vaikuttaa mukavalta :-) Liittyisin lukijaksi, mutta sulla ei oo se mahdollisuus näkyvissä täällä, tai sitten mun kone lagaa jotenki :-D Mut lykkyy tykö reissuun ! Itte oon Saksassa nyt aupparina, (oman blogi osote on neverendinggallery.blogspot.de ) siellä voi käydä kurkkimassa :-)

  VastaaPoista
 6. Heej ja kiitos :) En ees tajunnut että multa puuttuu tuo seuraa -nappula (Blogger on superhämmentävä!) mutta nyt se pitäisi löytyä :) Sun blogi vaikutti myös tosi kivalta, liityin seuraajaksi!

  VastaaPoista