perjantai 21. kesäkuuta 2013

In Finland we have this thing called Juhannus

Noniin, hyvää juhannusta kaikille! Lontoossa on perinteinen juhannussää, vettä tuli äsken aivan kaatamalla ja näyttää siltä, että lisää saattaa hyvinkin olla tulossa. Lämpötila on sukkahousukelitasolla. Jussipiknik taitaa siis jäädä piknikkeilemättä...

Lisäksi on ollut draamaa lemmikkirintamalla, viimeinen marsu kuoli maanantaina ja eilen katosi kissa - vielä ei ole näkynyt, rukoilen että se tulee ehjänä takaisin koska vaikka ensin olin tosi epäilevä tämän kissaprojektin suhteen, niin rakastuin kyllä heti kun tuo pentu meille talvella tuli :( Kamalaa ajatella, että se on yksin tuolla jossain kylmässä ja sateessa, mutta kaipa se pärjäilee. Ehkä se viettää jussia kettuperheen kanssa, en jotenkin hämmästyisi yhtään.

Hostmumi toi kuitenkin tänään ruisleipää jostain ruokamessuilta - oikeaa semmoista suomalaistyylistä ruisleipää, se piristi kyllä koko viikkoa. Om nom. Ja kohta pääsee viikonlopun viettoon sateesta huolimatta, ja huomenna on taas lähtö reissuun, tällä kertaa Cardiffiin. Tämä tuli vähän lyhyellä varoitusajalla, mutta tajuttiin H:n kanssa että nyt on pakko mennä jos aiotaan sinne ehtiä, ja tänään varattiin viime hetken bussit ja tietysti liput Doctor Who Experienceen (hups no kyllä me sinne viisivuotiaiden joukkoon sulaudutaan ihan hyvin, hys nyt). Sohvasurffaushosti löytyi onneksi, jee :) Katsotaan, millainen surffausviikonloppu tästä tulee, viimeksi oli ainakin ihan mahtavaa.

Pikkuisen kaipailen suomalaista juhannusta, täytyy myöntää, haikeana luen täällä uutisia juhannusruuhkista ja hukkumiskuolemista ja makkaran loppumisesta kaupoista :D Viime juhannuskin meni töissä vähän ohi kyllä, ehkä ensi vuonna pääsisi taas mökille. Muuten en ole edes mökki-ihminen, mutta juhannuksena kuuluu pariksi päiväksi mennä.


Mutta pitäkää kaikki Suomen-suomalaiset ja ulkosuomalaiset ja ulkomaalaisetkin kiva juhannus, mä palailen blogin pariin ensi viikolla Cardiffin-kuulumisten muodossa :) Älkää nousko veneessä seisomaan.

7 kommenttia:

 1. Hyvää juhannusta :) nauti ruisleivästä!

  VastaaPoista
 2. Itse juuri Doctor Whon seuraamisen aloittaneena odotan innolla päivitystä Cardiffista ja experiencestä! :D Ja mukavaa juhannusta!

  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, oon ylpeä susta ;) Päivitystä tulee!
   P.S. Mun cd-rekin päällä on yks ykköskauden Who-DVD jos kiinnostaa!

   Poista
  2. ...Maija-siskoni juuri infosi mua ettei se ollutkaan tuon kommentin takana. Anteeksi Maija, luulin että olit mun sisko 8D *häpeää nurkassa*

   Poista
  3. Sulla on hyvänniminen sisko!! :D

   Mutta on se Doctor Who aika mahti sarja, mulla on viitoskaudesta enää muutama jakso jäljellä ja sit äkkiä kutoseen!

   Ei-siskosi-Maija :)

   Poista
  4. Eikös :D Oon niin tyytyväinen että DW tulee nyt Suomessakin! Ehkä YLE jopa onnistuis näyttämään sen 50-v spesiaalin kun se marraskuussa tulee...

   Pidän nyt mielessä että on muitakin Maijoja tässä maailmassa, anteeksi vielä :D

   Poista