lauantai 11. toukokuuta 2013

I wear a bow tie now, bow ties are cool

11-haaste rantautui taas blogiini, ja koska edellisestä on kuitenkin jo aikaa, ajattelin tehdä sen uudelleen. Kiitos haasteesta Nooralle bling bling barbie -blogiin! :) Tällä kertaa vastaan kuitenkin vain uusiin kysymyksiin, edellinen haastepostaus löytyypi täältä kiehtovine Aino-faktoineen jos teitä kiinnostaa.

Ohjeet

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa itsestään 11 asiaa
2. Jokaisen pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 100 lukijaa
5. Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut
6. Ei takaisin haastamista

Nooran kysymykset

1. Kuka on celebrity crushisi?
Noh, olen sielultani fanityttö, joten voisin viettää koko päivän luetellen fandomeita ja OTP:ita ja tulevia aviopuolisoita, mutta sanotaan nyt Benedict Cumberbatch, koska se on uuden Star Trekin myötä ajankohtainen ja sen ihanaan naamaan törmää joka bussipysäkillä ja metrotunnelissa. Ja kun oon sen tavannutkin (hihihihi *_______*) ja se oli söppänä, niin mikäs tässä. Onneksi hostäiti ymmärtää mua.

2. Miten kuvailisit itseäsi jollekulle tuntemattomalle?
Työhakemukseen yleensä heitän että iloinen ja reipas (kukapa ei), muuten ehkä enemmänkin murjottava laiskiainen. Yleisesti vihaan tilanteita, joissa eteen tulee "kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla" -kysymys, se on vaikeaa.

3. Kolme parasta hetkeä elämässäsi?
Ää. Tähän on ihan mahdotonta vastata, koska pariinkymmeneen elinvuoteen onneksi mahtuu aika paljon parhautta, mutta jos valitsen kolme hyvää hetkeä tämän blogin elinajalta, niin:
- Läksiäiset. Ainoa kerta (toistaiseksi!) kun kaikki mun hyvät kaverit on kokoontuneet yhteen, ja olin tosi onnellinen silloin vaikka samalla suretti lähteä kun kaikki oli niin hyvin.
- Jokainen kerta, kun oon tavannut jonkun aupparin (tai muun ihmisen) jonka kanssa synkkaa. Jotenkin tulin tänne sillä olettamuksella, että pääasiallisesti olisin yksin isossa maailmassa, mutta oon löytänyt sellaisia sielunsiskoja ja -veljiä että yksinäisyys on tästä kaukana. Siitä oon kaikkein onnellisin.
- Yöuinti Brightonissa pub crawlin jälkeen. Kello oli kolme, päätettiin että nyt pitää päästä uimaan. Siinä oli fiilistä!

4. Kolme kamalinta hetkeä elämässäsi?
Sama kuin edelliseen, koska en nyt ala purkaa tähän koko elämäntarinaani...
- Lähtöpäivän aamu. Olin niin stressaantunut kaikesta enkä yhtään tiennyt mikä Lontoossa odottaa. Se oli kamalaa.
- Muutama kuukausi sitten toinen meidän koirista karkasi multa kun oltiin puistossa aamulenkillä. Pelästyin ihan mielettömästi, koska täällä tietysti puistojakin ympäröi kolmikaistaiset kadut joilla kulkee kaksikerrosbusseja ja rekkoja, ja mietin jo miten kerron hosteille että tapatin niiden rakkaan koiran. Onneksi mitään pahaa ei tapahtunut, ja joku ohikulkija jolle oon ikuisesti kiitollinen tarjoutui vahtimaan toista koiraa kun mä juoksin karanneen perään. Lontoolaiset, ILU.
- Kolmatta on vaikea keksiä... Vähän aikaa sitten mulla oli babysittausiltana kunnon fightti nuorimman hostpojan kanssa, ja riidan päätteeksi takavarikoin sen tietokonepelit seuraavalta päivältä. Ei ehkä kuulosta pahalta, mutta se oli kovin kurinpitotoimenpide mitä tässä talossa on varmaan ikinä nähty, joten kelailin että heittääkö hostmumi mut pihalle kun kohtelin sen kultsipojua huonosti. Näin ei onneksi käynyt, ja pojulin kanssa meillä on ollut paljon paremmat välit sen jälkeen. Olen ylpeä :D

5. Toiset tykkäävät suolaisesta, toiset makeasta. Millä sinä herkuttelet?
Kaikella! Syön oikeasti melkein mitä tahansa, joten hyvä ruoka on aina herkkua. Yksi asia, mitä en kyllä tajua, on brittien sweet & salty -popcornit joissa on sekä sokeria että suolaa päällä. Siis mitä? (Älkää nyt sanoko, että nämä ovat Suomessakin joku juttu o.o')

6. Jos voisit muuttaa jotakin elämässäsi, mitä muuttaisit?
Hommaisin itselleni kämpän ja opiskelupaikan Helsingistä, ja käskisin niitä odottamaan mua siellä syksyyn asti. Tuntuu, että sitten elämä olisi aika täydellistä toistaiseksi :)

7. Oletko kaikkien kaveri vai onko sinulla vain muutama hyvin läheinen ystävä?
Yritän olla kaikkien kaveri, mutta yleensä päädyn pyörimään pienemmissä porukoissa, joissa koen olevani läheinen kaikkien kanssa. Tunnen vain oloni kotoisammaksi tuttujen luottoystävien kanssa. Lontoo on kyllä opettanut myös tykkäämään siitä, että on hyvänpäiväntuttuja, joiden kanssa voi välillä hengata ilman mitään syvällistä suhdetta.

8. Mitkä olisivat unelmiesi juhlat?
Sellaiset, joissa kaikilla on kivaa ja rentoa ja aurinko paistaa. En tosin välitä hirveästi juhla-juhlista, illanistujaiset tai piknik kaveriporukalla on parempi vaihtoehto.

9. Jos voisit asua missä tahansa maailmassa, missä asuisit? Miksi?
Mulla olisi moooonta asuntoa ympäri maailmaa, mutta pääasiallisesti asuisin Lontoossa ja Helsingissä. Helsinki siksi, että siellä on kaverit ja perhe ja vanhat tutut paikat, Lontoo taas sen takia, että tämä on vain niin kaunis, monipuolinen kaupunki, ihmiset ovat ihania, täällä tuntee olevansa enemmän tapahtumien keskipisteessä ja niinhän sitä onkin.

10. Mikä on suosikkivaatekappaleesi?
Tällä hetkellä rakastan Gapin joulualesta kotiutuneita vaaleansinisiä pillifarkkuja. Meidän suhde on viimeaikoina syventynyt, ja niistä on tullut mun uusi rakkausvaate. Olen laiska ja tyylisokea pukeutuja, joten paras vaate on yksinkertainen vaate. :D

11. Pidätkö enemmän vaatteiden vai asusteiden (kengät, meikit, kynsilakat, korut jne.) shoppailusta?
Asusteiden ehdottomasti, vaatteiden shoppaus on tuskaista puuhaa. Asusteet - meikit ja kynsijutut erityisesti - ovat sitten eri asia. Niitä shoppailen enemmän kuin mielelläni, mikä on vähän pahakin asia koska lompakko tyhjenee ja matkalaukku täyttyy (=on jo täynnä varmaan triplasti) uhkaavaa vauhtia. Bonuskuvana tämän viikonlopun kynnet, mulla on tekokynsistä vain yksi aiempi (traumaattinen) kokemus, mutta nää on olleet ihan jees :)



Omat kysymykset:
1. Biisi, joka soi viimeksi päässäsi?
2. Kolme luottokosmetiikkatuotetta?
3. Nimeä ammatti, jota et missään tapauksessa haluaisi itsellesi?
4. Mitä söit viimeksi?
5. Mitä joit viimeksi, jos vettä ei lasketa?
6. Jos olisit eläin, mikä olisit?
7. Koetko olevasi henkisesti oikeaa ikääsi vanhempi tai nuorempi?
8. Tee vai kahvi?
9. Kolme hyvän blogin tuntomerkkiä?
10. Vietätkö perjantai-iltaa mielummin ulkona vai kotona?
11. Yksi asia, jonka haluat tehdä tänä kesänä.

Ja koska liikun edelleen pienenpienissä blogipiireissä, en haasta ketään kun en kuitenkaan saisi 11 bloggaria kokoon. Haasteen saa ottaa vastaan kuka tahansa, laittakaa viestiä jos niin teette niin tulen kurkkimaan vastauksia :)

Seuraava postauskin on luultavasti haaste, kertoilkaa mistä muusta haluaisitte lukea!

2 kommenttia:

  1. ois kiva kuulla kaikista niistä sun fanittamista tv-sarjoista/leffoista/kirjoista enemmän, jos sellainen postaus missä kertoisit vähän niistä ja miksi tykkäät ois mahdollinen niin ois kyl tosi jees!?
    oot hyvä kirjottamaan, hauska ja söpö ja haluaisin osan sun fanityttömäisyydestä (btw)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, voi miten ihana kommentti, piristit mun iltaa :3
      Oon yrittänyt pitää fanityttöilyn minimissä - vaikka sitä ei ehkä huomaa - kun tätä blogia kuitenkin lukee mun sukulaiset ja sellaiset kaverit joille mun fanikohtaukset on täysin irrelevantteja enkä halua niitä tahallani ärsyttää, mutta pidän tämän mielessä :) Tulossa on kyllä yksi haastepostaus jossa mainitsen lyhyesti muutaman kirjan, mutta sitä ei ehkä lasketa.
      Fanityttöys tekee elämästä jännempää, suosittelen kaikille!

      Poista