sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Knock out the lights, lock the locks and leave

Oon hengissä vielä! Vaikkei sitä blogista ehkä pystyisi päättelemään, niin täällä mä edelleen olen. Sain myös vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja uusi blogi on nyt vihdoin kunnolla pystyssä. Au Pair Spiritin tarina loppuu siis tähän, nyyh, mutta mun kuulumisia vähän erilaisista kuvioista löytyypi nyt täältä. Lontoo vaihtui Helsinkiin, au pair -hommat opiskeluun ja viktoriaaninen paritalo Islingtonissa yksiöön itähelsinkiläisessä lähiössä. Eli, no, ihan erilainen vuosi edessä, mutta olen tästäkin innoissani :) Käykää siis tsekkaamassa and that it might be interesting! (Koska lyhyet bloginimet tekisi elämästä liian helppoa.)

Niin, ja niitä joita aupparijutut vielä kiinnostavat, niin Suomityttöni E jatkaa niissä hommissa ja raportoi Lontoon-kuulumisia every mile’s a memory -blogissaan. Suunnatkaa sinne. Tämäkin blogi jää olemaan ja kommentteja saa edelleen jättää, mutta muuten siirryn nyt toisiin kuvioihin. Ja tavallaan tämä on melkein yhtä vaikeaa kuin Lontoosta lähtö, koska blogista kasvoi hyvä reissukaveri, joka sisältää vuoden verran rakkaita muistoja. Mutta eiköhän uusi syksy ja uusi blogi tuo taas uusia hyviä juttuja tullessaan.

Hyvää syksyn alkua kaikille, näkyillään!

Aino
xxx

1 kommentti:

  1. Hi Aino, I've a question about your blog / au pair year which I can't ask in public. Could you write me an email to eramna ... live.com (replace dots with @ ).

    Kiitos paljon! Saa kirjoittaa suomeksi, ymmärrän hyvin suomea :)

    VastaaPoista